ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT DONDURMA TALEPLERİ

02 Nisan 2020 Perşembe

Öğrencilerimizin Kayıt Dondurabilmesi için izlenecek yol aşağıda belirtilmiştir.

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) alınan yeni kararla, koronavirüs salgını nedeniyle lisans düzeyde öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabilmesine olanak sağladığı yazı ile ilgili öğrencilerimizin öncelikle linkte belirtilen kararı okumalarını rica ederim.

Öğrencilerimizin kayıt dondurma talepleri faks veya elektronik posta yolu ile yapılacaktır.

Kayıt dondurma talebinde bulunacak öğrencilerimizin ilgili dilekçe ile başvurmaları halinde aşağıda iletişim bilgileri bulunan adrese faks veya elektronik posta göndermeleri gerekmektedir.

Kayıt Dondurma Başvuru Dilekçe Formu

İletişim Bilgileri
Adres :Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Güre Yerleşkesi Merkez / GİRESUN

Telefon   : 0 (454) 310 14 00