İLK VE ACİL YARDIM ETKİNLİĞİNİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

08 Kasım 2023 Çarşamba

Biyoloji Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "İlk ve Acil Yardım Eğitimi" Etkinliğimize Dekanımız Sayın Prof. Dr. Beyhan KESİK, Dekan yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Sezai BALCI ve Sayın Doç. Dr. Onur ŞAHİN, Fakülte Sekreteri Sayın Erol CAN ile misafir öğretim elemanları Sayın Prof. Dr. Tayfun AŞKIN, Doç. Dr. Fulya AYDIN TEMEL, Doç. Dr. Salih DURDU, Doç. Dr. Kadriye ÖZCAN ve Öğr. Gör. Dr. Banu TEPE, bölüm öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin  katılımıyla öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Mehmet EKİZ ilk ve acil yardımı gerektiren durumlar ve yapılması gerekenler hakkında kapsamlı bilgiler vermiştir.