2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

03 Aralık 2020 Perşembe

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 03 Aralık 2020 Perşembe günü saat 10.00’da Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yılmaz CAN’ın katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Üniversitemizde yapılan ve yapılması planlanan akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Yılmaz CAN, akademik kalitenin artırılması noktasına dikkat çekti.

Rektörümüzün ayrılmasından sonra Dekanımız Sayın Prof. Dr. Beyhan KESİK, Fakültemiz hakkında eğitim-öğretim ve akademik çalışmalar açısından değerlendirmelerde bulundu. Üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin varlık sebeplerinin öğrenciler olduğunu belirten Dekanımız, öğrenci merkezli bir eğitim ve öğretim anlayışı benimsememiz gerektiğini vurguladı. Toplantı, soru-cevap ve dilek-temennilerin ardından sona erdi.