Şiir ve Öykü Yarışması

Fen-Edebiyat Fakültesi
İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü

Sevgili öğrenciler,
            İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü olarak sadece yazınsal yapıtların okunması ve incelenmesi değil aynı zamanda sanatsal yaratıcılık açısından da yeteneklerimizin ve yeterliliklerimizin geliştirilmesini amaçlıyoruz.

Bu açıdan bölümümüz öğrencileri ile sınırlı olacak şekilde hem “şiir” hem de “öykü” yarışmasına katılımınızı bekliyoruz.

Şiir ve öykü dili Türkçe’dir.
            Konu ya da izlek sınırlaması yoktur.
            Her öğrenci en fazla bağımsız 3 adet şiir ya da öykü ile katılabilir.
            1./2./3. olanlar ile özel seçilen 10 kişiye (mansiyon) ödül verilecektir.
            Uygun görülen yapıtlar sitede e-kitap olarak yayınlanacaktır.
            Son katılım tarihi 22 Mayıs 2022’dir.
            Şiirler/öyküler Word formatında her iki tarafa yazılı/başlıklı üstte ve sağ üst köşede ad-soyad, no, sınıf bilgileri yazılı olacak şekilde çıktı alınarak şeffaf dosya içinde (her bir eser ayrı) Doç. Dr. Vedi Aşkaroğlu’na elden teslim edilecektir.

Değerlendirme Kurulu

Doç. Dr. Vedi Aşkaroğlu